NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Steun en financiering voor uw badkamer

Het plaatsen van een douche op maat is een belangrijk project. Om u te informeren over de bestaande steunmaatregelen, hebben wij ze hieronder opgesomd en toegelicht.

Er bestaan verschillende oplossingen voor de financiering van uw douche:

  • Het verlaagde btw-tarief van 6%*
  • De financieringsoplossingen

Als u nog vragen hebt in verband met de financiering van uw Easy Shower-douche of een persoonlijk antwoord wenst, kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

> ik wil teruggebeld worden door een adviseur

 

* Btw-tarief van 5,5% voor personen met een handicap volgens de invaliditeitsaangifte door de klant (onder voorbehoud van bewijsstukken).

Verlaagd btw-tarief

Verbeterings-, verbouwings- en renovatiewerken van een woning, zoals de plaatsing van een beveiligde douche, Easy Shower, komen in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6%, op voorwaarde dat de aankoop en de plaatsing van de beveiligde douche worden uitgevoerd door dezelfde professional.

Personen met een handicap komen in aanmerking voor een btw-tarief van 5,5% volgens de invaliditeitsverklaring en onder voorbehoud van een bewijs.

Financieringsoplossingen

logo-societe-generale  Om toegang te krijgen tot onze beveiligde douches, Easy Shower, bieden wij financieringsoplossingen aan. Easy Shower werkt samen met FranFinance, een dochteronderneming van Société Générale, om u kredietvoorwaarden aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven* :

 

– een financiering met rente

– een financiering met 180 dagen uitstel met rente

– een financiering in 10 keer zonder kosten

 

Wij staan ook een betaling in 3 keer zonder kosten toe.

* onder voorbehoud van aanvaarding door Franfinance. Een krediet verbindt u en moet worden terugbetaald.

Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u zich verbindt.