NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Veilige douche

De badkamer: het eerste vertrek dat u veiliger moet maken

Beperk het risico van ongevallen in huis

Elk jaar valt 1,6 miljoen mensen bij hun thuis en 46% van de valpartijen gebeurt in de badkamer . Bijna een op twee gehospitaliseerde patiënten kan niet meer naar huis terugkeren. Een groot deel van deze valpartijen zou vermeden kunnen worden, vaak door eenvoudige handelingen zoals het wegnemen van matten. Maar om de risico’s doeltreffend te elimineren, is het absoluut noodzakelijk de badkamer aan te passen aan het leeftijdsgebonden mobiliteitsverlies. Naarmate we ouder worden, gaan onze motorische vaardigheden en reflexen achteruit. In het bad stappen wordt moeilijk en is de grootste risicofactor voor een valpartij.

De badkamer veiliger maken is dus synoniem met het behoud van autonomie en vermindering van het risico op afhankelijkheid.

Toegankelijke douche: meer veiligheid

Easyshower is een doucheruimte die speciaal ontworpen is voor mensen met mobiliteitsverlies. Geen of bijna geen rand om over te stappen, een antislip- en antischimmelvloer, een ergonomisch antislipzitje, een veilige leuning, een douchewant om natte vloeren te vermijden… Gemakkelijker toegankelijk dan een badkuip en zuiniger in waterverbruik is Easyshower DE oplossing.

Aanbevolen door zorgpersoneel

Toegankelijk en ruim, uitgerust met speciale douchewanden voor interventie van buitenaf, vergemakkelijken de Easyshower douches ook het werk van thuiszorgverleners. De intimiteit blijft behouden en douchen wordt weer eenvoudig en aangenaam.

bad vervangen

AVANT INSTALLATION DOUCHE

veilige speciale hulpdouche

NA VERVANGING VAN DE BADKUIP DOOR DE EASYSHOWER SPECIALE HULPDOUCHE

Stevig en bestendig materiaal

De veilige Easyshower douches worden gemaakt in Frankrijk, per stuk, met de hand, na opmetingen om uw oude badkuip tot op de millimeter nauwkeurig te kunnen vervangen, zonder tegelwerken en in de kleur van uw keuze. Ontworpen in glasvezel met gelcoatafwerking, van dezelfde kwaliteit als scheepsrompen, bieden de Easyshower douches de hoogste betrouwbaarheid op de markt .

Is een veilige douche niet te duur?

Een veilige douche is een investering, maar het feit dat de plaatsing slechts één dag duurt beperkt de eindafrekening aanzienlijk. Voor de plaatsing van een Italiaanse douche, bijvoorbeeld, is bijna een week werk vereist en de kostprijs ligt vaak rond de € 10.000. De kostprijs van een veilige douche ligt veel lager, vooral met de verschillende fiscale voordelen, zoals het belastingkrediet van 25% of het verlaagde btw-tarief van 10%.