NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Douche op maat

Uw Easyshower douche op maat

Uw huidige badkuip heeft ongewone afmetingen? Uw badkamer heeft speciale eigenschappen (schuin, onder dak, …)? U wilt een douche laten plaatsen onder een hellend dak? In een piepkleine ruimte? Met een extra platte douchebak? Easyshower ontwerpt voor u oplossingen op maat en past zich aan UW badkamer, aan UW behoeften aan.

  • Stap 1: bezoek van onze technicus-adviseur

Onez technicus-adviseur komt bij u thuis langst om alle nodige opmetingen te doen. Hij bevestigt de technische haalbaarheid en tekent een plan om rekening te houden met de bijzonderheden van uw badkamer.

  • Stap 2: fabricage van uw douche na de validatie van uw bestelling

Wij maken uw douche per stuk, met de hand en in Frankrijk, waardoor we de fabricagetermijnen kunnen optimaliseren. Ontworpen in glasvezel met gelcoatafwerking vereist elke douche 15 uur arbeidsuren: douchebak op maat, 1 of 2 kleuren,…

  • Stap 3: plaatsing van uw douche in 1 dag

Onze dichtstbijzijnde erkende installateur komt bij u langs om uw nieuwe doucheruimte in minder dan een dag tijd te installeren. Hij past deze ter plaatse aan om zich tot op de millimeter nauwkeurig aan te passen aan de in uw badkamer voorziene ruimte.

Opties en personalisatie voor een douche

douche op maat

NA PLAATSING VAN EEN EASYSHOWER DOUCHE OP MAAT (MET DOUCHEDEUR OP MAAT ONDER HELLEND DAK)

avant installation easyshower

VOOR PLAATSING VAN EEN DOUCHE OP MAAT (SPECIAAL GEVAL VAN EEN HELLEND DAK)

  • Kies de kleur

De fabricage met de hand, in glasvezel met gelcoatafwerking, maakt het mogelijk uw douche te personaliseren in de kleur van uw keuze.

Wit, in 1 kleur, in 2 kleuren, uw douche wordt trendy en past perfect bij uw badkamerdecoratie.

  • Kies uw douchewand

Ontwerp uw douchewand op maat: volledige of gedeeltelijke sluiting, schuif- of vouwdeur … Wij hebben voor u douchewanden van hoge kwaliteit gekozen: glas op maat, waterafstotend antikalk, antibacterieel, onderhoudsvriendelijk. Antibacteriële afwerking van de profielen.

  • Kies uw kranen

Ook hier bieden wij producten van hoge kwaliteit aan, die exclusief voor Easyshower gemaakt worden: thermostatische kraan met temperatuurbegrenzer op 38°, één handgreep met kwartslagopening, hoog debiet, top & go-functie, …

  • Kies uw wellnessopties

Maak een comfort- en wellnessruimte van uw douche: ergonomisch zitje, hydrotherapie, …