NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Fabricage en plaatsing

FabricageNa de goedkeuring van de offerte en het verstrijken van de terugtrekkingstermijn beginnen wij met de fabricage van de door de klant gekozen douche. Het gebruikte materiaal, glasvezel met gelcoatafwerking (gebruikt in de scheepvaart voor scheepsrompen, voor zwembaden, …), impliceert een fabricageproces met de hand – 15 arbeidsuren zijn noodzakelijk om één douche te maken – wat een groot voordeel heeft: de mogelijkheid tot personalisatie. Wij vervaardigen dus volgens de afmetingen van het oude bad maar ook in de gewenste kleur (meer dan 300 kleuren zijn beschikbaar). Elke douche is uniek!

De status van fabrikant stelt ons ook in staat om ons aan elke badkamerconfiguratie aan te passen: klein, groot, smal, onregelmatig, onder een hellend dak, …

PlaatsingPlaatsingLa-poseElke maand worden 200 EasyShower met de hand gemaakt.

De douche wordt geplaatst door onze opgeleide en erkende EasyShower installateurs. In amper 1 dag, zonder tegelwerken, wordt het bad verwijderd om er de EasyShower doucheruimte te plaatsen.

Vandaag hebben wij al bijna 15 000 huishoudens uitgerust in heel Frankrijk.

Na de plaatsing bezoeken wij elke klant om te controleren of de installatie voldoet aan het kwaliteitsbeleid van de onderneming.