NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Innovaties

Een met twee medailles bekroond concept:

easyshower-medaillesRégis ROCTON, zaakvoerder van de EASY SHOWER Groep, heeft een uitvindersmedaille ontvangen op de Lépine-wedstrijd op 10 mei 2014 in Parijs en een bronzen medaille op de Lépine-wedstrijd op 7 mei 2016 in Parijs voor zijn veilige douchemodellen EASY SHOWER.

In 2010 vindt hij dit nieuw sanitair systeem uit om zijn hoofdactiviteit van die tijd, het bad met deur, te diversifiëren. Met behoud van de succesfactoren van het bad, namelijk de plaatsing in 1 dag zonder tegelwerken en de kleurpersonalisatie dankzij de fabricage in glasvezel, ontwerpt hij de EASY SHOWER douche, die hij in Frankrijk laat vervaardigen en al gauw een groot succes zal worden.

De douche kent een voortdurende innovatie en de 3e en 4e generatie van EASY SHOWER zijn alle 2 bekroond op de prestigieuze Lépine-wedstrijd in Parijs.

“Ik ben erg trots op deze medaille. In mijn ogen is het een echte erkenning, niet alleen van de innovatie zelf maar ook en vooral van de afgelegde weg. Wij beleven een buitengewoon avontuur ,”

aldus Régis ROCTON.