NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Plaatsing van een douche

Plaatsing van een EasyShower douche door onze teams

Wij herinneren eraan dat de EasyShower seniorendouches in 1 halve dag worden geplaatst, zonder tegelwerken, overal in Frankrijk, met inbegrip van Corsica.

Alle plaatsingen worden uitgevoerd door professionals, die speciaal opgeleid zijn in onze producten. Om uw project te realiseren, komt onze technicus-adviseur bij u langs: hij luistert naar u, bestudeert de beste manier om uw douche te plaatsen en geeft u advies over de meest geschikte oplossing in uw geval. Onze installateur zal het werk in de beste omstandigheden uitvoeren om u volledig tevreden te stellen.

* Bruikbaar binnen 1 dag onder voorbehoud van de droogtijd van de silicone.

Plaatsingsvoorbeelden

Douche-Confort-en-niche-Fermeture-partielle-Pare-douche-Ana-fixe-et-volet-Siege-a-droite-fixe-1 Douche-Confort-en-angle-Fermeture-integrale-Pare-douche-Aida-Siege-a-droite-fixe-2 Douche-Confort-en-angle-Fermeture-integrale-Pare-douche-Aida-Siege-a-gauche-fixe-2-Large-e1458913223984 Douche-Confort-en-niche-fermeture-integrale-siege-a-droite-fixe-2 Douche-Confort-en-angle-Fermeture-integrale-Pare-douche-Bela-Siege-a-gauche-rabattable-1-e1458913294253
Toon meer douches

Opslaan