NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Onze partners

Dankzij ons netwerk van partners worden onze producten aangeboden in meer dan 1000 verkooppunten.

> Maak een afspraak met een adviseur bij u in de buurt

 

bastide le confort médical

Bastide , medisch comfort is gespecialiseerd in de verkoop van medische en paramedische apparatuur. De EasyShower-douches zijn verkrijgbaar in de 105 winkels van Bastide, medisch comfort, in Frankrijk.

Zie de website
cap vital santé - matériel médical

Cap Vital Santé is gespecialiseerd in de verkoop van medische en paramedische apparatuur.

Zie de website
La vitrine médicale

La Vitrine Médicale is een netwerk van winkels die gespecialiseerd zijn in de distributie, verkoop en verhuur van medische apparatuur voor particulieren, professionals en gezondheidszorginstellingen (ehpad, ziekenhuizen …). Met zijn sinds 1997 ontwikkelde knowhow is het netwerk deskundig in alle verzoeken met betrekking tot handicaps en thuiszorg.

Zie de website
Technicien de santé

Technicien de Santé is het toonaangevende netwerk in Frankrijk voor advies, verkoop en verhuur van medische apparatuur. U kunt in hun 150 verkooppunten in heel Frankrijk bij hun adviseurs terecht voor informatie over medische apparatuur zoals rolstoelen, medische bedden, liftstoelen, orthopedie, …

Zie de website
medicalliance

Het in 2001 opgerichte netwerk Médicalliance staat voor onafhankelijkheid en handelingsvrijheid. De Medicalliance-winkels bieden toegang tot mobiliteit, hygiëne, welzijn, voeding … via producten die thuiszorg bevorderen.

Zie de website
Pharmaciens conseil MAD

Oxypharm (Pharmaciens conseil MAD) is een netwerk van bijna 7000 apotheken die voorzien in de behoeften van hun patiënten, onder meer op het gebied van medische apparatuur voor thuis, luchtwegaandoeningen, voeding en handicap.

Zie de website
Age d'or services

Age d’Or Services, specialist in thuiszorg sinds 1991, biedt echte oplossingen aan zijn klanten om hun dagelijks leven te vergemakkelijken, hun welzijn te verbeteren of hen eenvoudig veilig thuis te laten blijven. Met meer dan 180 vestigingen in Frankrijk en de DOM-TOM is het agentschap voor diensten aan personen Age d’Or Services aanwezig waar u het nodig hebt.

Zie de website
domidom services et aide à domicile

Domidom, specialist in diensten aan personen en thuiszorg, is een netwerk van meer dan 70 agentschappen met een lokale aanwezigheid om zo goed mogelijk in de behoeften van zijn klanten te voorzien.

Zie de website
Silver éco

Silver Economie, een opkomende filière, groepeert alle bedrijven die optreden voor/en of met ouderen.

Zie de website
Ensemble et solidaires

UNRPA, association loi 1901 die ijvert voor de verbetering van de levensomstandigheden van bruggepensioneerden, gepensioneerden en ouderen.

Zie de website
Handicare

Via zijn netwerk van distributeurs in heel Frankrijk biedt Handicare u zijn trapliften aan om in alle sereniteit en in de meest complete veiligheid thuis te kunnen blijven wonen.

Zie de website
Mondial assistance logo

Mondial Assistance de leider in telezorg. Met de telezorg van Mondial Assistance kunt u veilig thuis blijven wonen, dankzij een discrete aanwezigheid op dagelijkse basis, die altijd beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Zie de website
monte-escalier Stannah

De trapliften Stannah staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, ontwerp, veiligheid en gebruiksgemak.

Zie de website