NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Bedrijf en geschiedenis

Het bedrijf

Aanvankelijk waren wij gespecialiseerd in de badkuip/douche met deur van het merk Crystalyne dat in 2003 werd opgericht. Crystalyne, dat al snel marktleider werd, was over zijn top heen in 2009. We moesten onze activiteiten diversifiëren. In 2010 vonden we het innovatieve concept uit van een beveiligde doucheruimte voor senioren en personen met een mobiliteitsbeperking, als alternatief voor de badkuip.

In 2016 werden de badkuipen-douches met deur het gamma Combinée en werden de beveiligde douches verenigd in het gamma Confort, vertegenwoordigd door Easy Shower.

crystalyne douche et bain
douche combinée pour senior

Crystalyne, de badkuipen/douches met deur

In 2003 lanceerde Régis Rocton een verkoopactiviteit in uitrusting voor woningen. Als gevolg van een ontmoeting richtte hij zich op badkuipen/douches met deur die al gauw de specialiteit van het bedrijf werden. Hij richtte toen het merk Crystalyne op. Het concept had succes: de moeilijk in te stappen badkuip werd vervangen door een toegankelijke en beveiligde badkuip met deur, in één dag en zonder tegelwerken, een belangrijk argument voor senioren die vaak terughoudend staan tegenover grote werken in huis.

In 2016 ging Crystalyne een fusie aan met Easy Shower en de badkuipen/douche met deur werden het gamma Combinée. Er bestaat een groot aantal modellen (van de meest klassieke tot hedendaagse vormen), die aanpasbaar zijn qua vorm en kleur (afhankelijk van de modellen).

EasyShower France
douche senior Confort en angle - Fermeture intégrale

Easy Shower, de beveiligde douches

In 2009 werd Easy Shower opgericht met een innovatief concept dat nog niet op de markt bestond: beveiligde douches ter vervanging van badkuipen. Dit concept ontstond na de vaststelling dat ouderen geen badkuip/douche met deur kochten om een bad te nemen, maar om gemakkelijk toegang te hebben tot de douche, zonder tegelwerken te laten uitvoeren en dit in minder dan één dag.

Easy Shower, dat in heel Frankrijk actief is, werd al gauw de marktleider.

Een nieuwe douche

Het bedrijf gaf daarom de badkuipen/douches met deur niet op die vandaag bestemd zijn voor de echte badfans en hen een uitgebreid gamma biedt met de nodige veiligheid, zonder te hoeven kiezen tussen een douche en een bad.

In 2016 werd een nieuwe douche, die volkomen nieuw was op de markt van de beveiligde douche op maat,

gecreëerd door het bedrijf: de douche Design.

Easy Shower Groep

Easy Shower wordt beheerd door het bedrijf ACS, dat op zijn beurt beheerd wordt door de Easy Shower Groep, opgericht in januari 2009.

Sinds 2016 behoort elk van de douchemodellen tot een gamma: Confort, Combinée, Design, Handi

Sinds de oprichting is de Groep blijven evolueren, zowel in zijn producten als in zijn communicatie.

3