NR. 1 VOOR DOUCHES EN BADKAMERS OP MAAT

A A A

Uw project van a tot z

Het eerste contact

projet-contact

Wij beheren elke aanvraag en volgen elke klant op de maatschappelijke zetel van onze onderneming in Selles-sur-Cher (41). Er zijn elke dag 20 werknemers aan het werk.

Iedereen kan contact opnemen met EasyShower voor informatie, documentatie of een afspraak met een van onze technici, via onze website, per telefoon (0800 120 140, gratis nummer) of door ons een bon te sturen.

De afspraak met de technicus

Portrait Of Happy Senior Couple Talking With A Young Man

25 Easy Shower technici doorkruisen heel Frankrijk om alle mensen die geïnteresseerd zijn in EasyShower doucheruimtes te ontmoeten. Tijdens dit bezoek, dat een bevoorrecht moment voor uitwisseling is, bepaalt u samen de oplossing die het meest geschikt is voor u. De technicus wordt dan interieurontwerper om optimaal advies te geven over de inrichting van de badkamer.

De EasyShower 3D-configurator maakt het mogelijk de badkamer in de juiste afmetingen te reproduceren en de bestaande decoratie zo goed mogelijk te benaderen. Het is dan makkelijker om zich een idee te vormen en te kiezen uit de vele personalisatiemogelijkheden. Aan het einde van het bezoek wordt u een gratis en gepersonaliseerde offerte overhandigd, zonder aankoopverplichting.

Meer weten over 3D-ontwerp

Fabricage

fabrication

Na de goedkeuring van de offerte en het verstrijken van de terugtrekkingstermijn (14 dagen) beginnen wij met de fabricage van uw douche. De Easy Shower doucheruimtes zijn van Franse makelij, uniek en op maat. Het gebruikte materiaal, glasvezel met gelcoatafwerking (gebruikt in de scheepvaart voor scheepsrompen, voor zwembaden, …), impliceert een fabricageproces met de hand – 15 arbeidsuren zijn noodzakelijk om één douche te maken – wat een groot voordeel heeft: de mogelijkheid tot personalisatie. Het biedt een uitzonderlijke weerstand tegen temperatuurvariaties en een hoge glans. De resistentie in de tijd is uitzonderlijk en wordt gemeten in eeuwen. Onze producten zijn de enige in Frankrijk die ontworpen zijn in glasvezel met gelcoatafwerking en antibacteriële en antischimmelbehandeling.

De fabricage in glasvezel stelt ons in staat om de douche te vervaardigen volgens de afmetingen van het oude bad maar ook in de gewenste kleur (meer dan 300 kleuren zijn beschikbaar). Elke douche is uniek!

Om u een douche aan te bieden die harmonieus opgaat in uw badkamer en die bij u past, laten wij u nog verder gaan in de personalisatie:

– Bekleding: plaatsing van wandpanelen, sferen en kleuren naar keuze

– Douchewand: kleuren, serigrafie en (gedeeltelijke of volledige) opening naar keuze

– Ergonomisch antislipzitje: vast of inklapbaar, kleuren naar keuze

– Opties en accessoires naar keuze: leuningen, kranen, opstapje…

Al onze douches worden met de hand gemaakt in Frankrijk (in de regio Centre).

Plaatsing

plaatsing

De douche wordt geplaatst door onze opgeleide en erkende EasyShower installateurs, binnen 45 tot 60 dagen na uw bestelling. In amper 1 dag, zonder tegelwerken, wordt het bad verwijderd om er de EasyShower doucheruimte te plaatsen.

Vandaag hebben wij al bijna 15 000 huishoudens uitgerust in heel Frankrijk.

Na de plaatsing bezoeken wij elke klant om te controleren of de installatie voldoet aan het kwaliteitsbeleid van de onderneming.

Ons netwerk op het terrein stelt ons in staat om het hoofd te bieden aan de steeds groeiende vraag. Onze technici-adviseurs, onze erkende installateurs en onze klantenservice komen snel tussenbeide in heel Frankrijk, met inbegrip van Corsica.